Perjalanan Kehidupan

terus melangkah untuk mencari keredhaanNya

tininit


tininit? siapa tininit?

biar sy perkenalkan siapa tininit. hehe

ha, inilah tininit kesayangan saya🙂.

tapi sekarang dia dah hilang…😦. ada event besar-besaran menangkap kucing di kolej 9. habis semua kucing dah diangkut. yang tinggal, kucing2 jantan yang otai je. hehe.. dan ada 4 ekor anak kucing liar yg kehilangan ibunya. kesian anak kucing tu, ibunya dah kene tangkap juga ;(…

Allah tidak mengizinkan saya untuk terus menjaga tininit… tak pela, Allah sebaik-baik Pelindung. moga Allah lindungi tininit saya dan berikan yang terbaik untuk tininit. Moga Allah hantarkan tuan yang menjaga tininit dgn baik sekali, jauh lebih baik dari saya menjaga tininit. semoga tininit sentiasa bahagia dengan bakal anaknya;(. Ya allah, lindungi tininit dan anak2. Allah maha Tahu apa yang terbaik untuk hambaNya….  (*memujuk hati. huhu)

p/s: sudah hampir sebulan kehilanganmu, tapi diri ini masih mengingatimu tininit🙂. kalaulah tininit boleh baca ni~ msti die cuba cari jalan datang kolej 9~ ;p

Single Post Navigation

6 thoughts on “tininit

  1. farhana comel on said:

    haha..lawak la kak shah ni..kih2..nama kucing tininit.mcm tekan butang buzlle je..haha

  2. siannye tininit..sedeh gak la camni..:(

  3. oh.. tentunya sedih… ni first time die nk dpt baby.. dn saye juga suda excited utk jaga baby2nya yg mungkin comel…. hehe…

  4. ngeh2~~hikayat “tininit kundang”. sudah pergi meninggalkan ibunya untuk pergi mengurat “anyau perkasa” =p. duduk dgn mak xleh menggatal2.nge~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: